Lee Times : QTime With Daddy Hae

d476f3062678670a26118938cf4f770b

Written by AirlyAeri © 20170417

Starring by Lee Family;

Lee Donghae [SJ’s] – Marthalicia – Emerald Lee – Mackenzie Lee – Mark Lee [NCT’s]

(814 words)

***

“Di mana kau menanam, di sanalah kau menuai.” Baca lebih lanjut

Iklan

Love Note : 17th Happiness [Last]

love note cover 4

© Aeri_Tamie’s Script Writer

Casts : Song Aeri; Kim Jongdae (EXO-M’s Chen); Cho Kyuhyun (Super Junior’s Kyuhyun); Shin Yeonjoo

Other Casts : You can find it in here ^^

Genre : Romance, Drama, Friendship, Comedy Rated : PG-17 Length : Chapter

Disclaimer : 20131025 © Aeri_Tamie

Previous Chapter :

1st Unexpected 2nd (Really) Unexpected 3rd Complicated 4th Let’s Play 5th Grey Paper 6th Love & Dust 7th Pain 8th Confession 9th Unpredictable 10th New 11th First Confusion 12th Realize 13th Decision 14th 200% 15th This is Love 16th The Last Game

Note      : Hai!! Alhamdulillah, akhirnya ending juga. Saya bahagia sekali ternyata. >/\< terima kasih ya kepada orang-orang yang telah membaca fanfict ini. Dengan begitu membuat saya termotivasi untuk terus melanjutkan fanfiction ini sampai akhir. Dan, sekarang… finally! Terima kasih yang tak terhingga memang tak pernah cukup untuk kalian yang membacanya. Semoga ending ini terpuaskan. Aamiin! Happy reading!

***
Baca lebih lanjut

Love Note : 16th The Last Game

da in 160

© Aeri_Tamie’s Script Writer

Casts : Song Aeri; Kim Jongdae (EXO-M’s Chen); Cho Kyuhyun (Super Junior’s Kyuhyun); Shin Yeonjoo

Other Casts : You can find it in here ^^

Genre : Romance, Drama, Friendship, Comedy Rated : PG-17 Length : Chapter

Disclaimer : 20131025 © Aeri_Tamie

Previous Chapter :

1st Unexpected 2nd (Really) Unexpected 3rd Complicated 4th Let’s Play 5th Grey Paper 6th Love & Dust 7th Pain 8th Confession 9th Unpredictable 10th New 11th First Confusion 12th Realize 13th Decision 14th 200% 15th This is Love

Note      : Hai!! Ini chapter menjelang ending. Kali ini saya beneran soalnya udah saya pikirin mateng-mateng. Aduh, aduh, saya mikirin fanfiction ini dengan feeling makin amberegul karena tingkah Chen di sini seolah kaya beneran romantis di dunia nyata. Entahlah kalo itu. /mungkin cuman perasaan saya aja/ Hahaha>< Happy reading!

*** Baca lebih lanjut

Love Note : 15th This is Love

love note cover 10

© Aeri_Tamie’s Script Writer

Casts : Song Aeri; Kim Jongdae (EXO-M’s Chen); Cho Kyuhyun (Super Junior’s Kyuhyun); Shin Yeonjoo

Other Casts : You can find it in here ^^

Genre : Romance, Drama, Friendship, Comedy Rated : PG-17 Length : Chapter

Disclaimer : 20131025 © Aeri_Tamie

Previous Chapter :

1st Unexpected 2nd (Really) Unexpected 3rd Complicated 4th Let’s Play 5th Grey Paper 6th Love & Dust 7th Pain 8th Confession 9th Unpredictable 10th New 11th First Confusion 12th Realize 13th Decision 14th 200%

Note      : Hai, I’m sorry. Saya ingkar janji x_x Saya udah berkoar-koar ngomong endingnya di chapter 15, tapi nyatanya…. Ini masih nangkring kondisinya belom ending. Paraaaah~ Maaf yaaaaa >.< Tapi, special chapter ini saya growling banget sumpaaahh. Kenapa? Baca aja. Feeling saya amberegul banget abis nulis ini. Happy reading!

*** Baca lebih lanjut

Love Note : 14th 200%

love note cover 11 new

© Aeri_Tamie’s Script Writer

Casts : Song Aeri; Kim Jongdae (EXO-M’s Chen); Cho Kyuhyun (Super Junior’s Kyuhyun); Shin Yeonjoo

Other Casts : You can find it in here ^^

Genre : Romance, Drama, Friendship, Comedy Rated : PG-17 Length : Chapter

Disclaimer : 20131025 © Aeri_Tamie

Previous Chapter :

1st Unexpected 2nd (Really) Unexpected 3rd Complicated 4th Let’s Play 5th Grey Paper 6th Love & Dust 7th Pain 8th Confession 9th Unpredictable 10th New 11th First Confusion 12th Realize 13th Decision

Note      : Aaahh, I’m sorry. Saya ingkar janji x_x saya udah berkoar-koar bilang bentar lagi ending dan ini adalah chapter menjelang ending. Ini juga emang seharusnya chapter terakhir sebelum ending. Tapi, tapi, tapi, ini panjang banget dan saya ga mungkin semuain karena saya punya batasan halaman biar ga panjang banget pas posting. Maaf yaaa TT.TT

*** Baca lebih lanjut

Love Note : 13th Decision

love note cover 11 new ver

© Aeri_Tamie’s Script Writer

Casts : Song Aeri; Kim Jongdae (EXO-M’s Chen); Cho Kyuhyun (Super Junior’s Kyuhyun); Shin Yeonjoo

Other Casts : You can find it in here ^^

Genre : Romance, Drama, Friendship, Comedy Rated : PG-17 Length : Chapter

Disclaimer : 20131025 © Aeri_Tamie

Previous Chapter :

1st Unexpected 2nd (Really) Unexpected 3rd Complicated 4th Let’s Play 5th Grey Paper 6th Love & Dust 7th Pain 8th Confession 9th Unpredictable 10th New 11th First Confusion 12th Realize

Note      : Hai! I’m back with the new chapter of ‘Love Note’. Kyaa, kyaa~ >. < Ughh~ kepala saya rasanya kaya botak mikirin fanfic ini yang gak kelar-kelar. Huft~ Tapi, sabarkan diri kalian yang membacanya ya. Beneran deh, ini mau ending >_< Hihihi, pokoknya terima kasih sekali untuk kalian yang masih setia menunggu lanjutan fanfic ini. Thank you sooo much! :* Baca lebih lanjut

Love Note : 12th Realize

love note cover 9

© Aeri_Tamie’s Script Writer

Casts : Song Aeri; Kim Jongdae (EXO-M’s Chen); Cho Kyuhyun (Super Junior’s Kyuhyun); Shin Yeonjoo

Other Casts : You can find it in here ^^

Genre : Romance, Drama, Friendship, Comedy Rated : PG-17 Length : Chapter

Disclaimer : 20131025 © Aeri_Tamie

Previous Chapter :

1st Unexpected 2nd (Really) Unexpected 3rd Complicated 4th Let’s Play 5th Grey Paper 6th Love & Dust 7th Pain 8th Confession 9th Unpredictable 10th New 11th First Confusion

Note      : Finally! Udah nyampe 12 aja. Uhh, ngebut parah demi tahun ini gak mau ngerasain tanggungan fict mengingat saya udah kelas 12 (sesuai dengan chapter yang sekarang :D). Semoga kalian senang ya dengan fic ini sampe chapter terakhir. Janji deh, endingnya bentar lagi >/\< Happy reading and don’t forget to review this fic after you read it. Wuahaha XD

*** Baca lebih lanjut

Love Note : 11th First Confusion

love note cover 8

© Aeri_Tamie’s Script Writer

Casts : Song Aeri; Kim Jongdae (EXO-M’s Chen); Cho Kyuhyun (Super Junior’s Kyuhyun); Shin Yeonjoo

Other Casts : You can find it in here ^^

Genre : Romance, Drama, Friendship, Comedy Rated : PG-17 Length : Chapter

Disclaimer : 20131025 © Aeri_Tamie

Previous Chapter :

1st Unexpected 2nd (Really) Unexpected 3rd Complicated 4th Let’s Play 5th Grey Paper 6th Love & Dust 7th Pain 8th Confession 9th Unpredictable 10th New

Note      : Finally! Akhirnya, rilis yang kesebelas! Pusing saya mikirin ini kapan kelarnya fict ini Ya Rabb! >.< Tapi, bersabarlah. Saya yang nulis juga udah gregetan setengah idup, kapan sih ini ending? Terus, ini ujungnya si Aeri jadinya sama Jongdae atau Kyuhyun atau Tao? Apa kalian memikirkan hal yang sama kayak saya? Kalo sama, KITA SEHATI DONGGS~ #gilakparah. Tapi, saya sudah sangat frustasi. Soalnya, saya sempat ingin memutuskan buat nyelesain fict ini tahun ini juga. Jadi, harap bersabar ya. Biar UN nanti saya tenang. Wkwk! Happy reading ya~ ^^ Baca lebih lanjut

Love Note : 10th New

love note cover 7

© Aeri_Tamie’s Script Writer

Casts : Song Aeri; Kim Jongdae (EXO-M’s Chen); Cho Kyuhyun (Super Junior’s Kyuhyun); Shin Yeonjoo

Other Casts : You can find it in here ^^

Genre : Romance, Drama, Friendship, Comedy Rated : PG-17 Length : Chapter

Disclaimer : 20131025 © Aeri_Tamie

Previous Chapter :

1st Unexpected 2nd (Really) Unexpected 3rd Complicated 4th Let’s Play 5th Grey Paper 6th Love & Dust 7th Pain 8th Confession 9th Unpredictable

Note      : Wohooo, akhirnya rilis juga chapter yang ini! Pasti awalnya pada bertanya-tanya kan? Kkk~ sengaja, biar pada penasaran kaya drama korea gityuu #alay. Awalnya, mau saya tambahin juga tuh pemainnya. Tapi, berhubung cover udah jadi… yah, mau gimana lagi /pasrah pada hidup/ #ditimpuk. Okay, don’t forget give me a review. Because your review like oxygen. Gyahaha XD Happy reading, guys! ^^

*** Baca lebih lanjut

Love Note : 9th Unpredictable

love note cover 6 (2)© Aeri_Tamie’s Script Writer

Casts : Song Aeri; Kim Jongdae (EXO-M’s Chen); Cho Kyuhyun (Super Junior’s Kyuhyun); Shin Yeonjoo

Other Casts : You can find it in here ^^

Genre : Romance, Drama, Friendship, Comedy Rated : PG-17 Length : Chapter

Disclaimer : 20131025 © Aeri_Tamie

Previous Chapter :

1st Unexpected 2nd (Really) Unexpected 3rd Complicated 4th Let’s Play 5th Grey Paper 6th Love & Dust 7th Pain 8th Confession

Note      : Special cast Super Junior’s Kyuhyun and EXO-M’s Chen. Kkk~ 😉 Maaf ya, ff ini sempet terkena WBS virus dan kadang telat postingnya. 😀 Sebelumnya, terima kasih sekali untuk kalian semua yang rela menunggu dan membaca ff ini. Makasih juga buat para komentarnya yang membangun dan membuat saya selalu berusaha dan bersemangat untuk melanjutkan ff ini sampai sekarang. Maafin saya juga kalau ini kayanya kecepetan atau typo bertebaran. Saya sudah males ngehadapin ff chapter ini ternyata TT.TT Don’t forget, give me a review please. Because, your review like oxygen. Happy reading, guys! ^^

***

» Story 9 : Unpredictable
Baca lebih lanjut

Love Note : 8th Confession

love note cover cho kyuhyun© Aeri_Tamie’s Script Writer

Casts : Song Aeri; Kim Jongdae (EXO-M’s Chen); Cho Kyuhyun (Super Junior’s Kyuhyun); Shin Yeonjoo

Other Casts : You can find it in here ^^

Genre : Romance, Drama, Friendship, Comedy Rated : PG-17 Length : Chapter

Disclaimer : 20131025 © Aeri_Tamie

Previous Chapter :

1st Unexpected 2nd (Really) Unexpected 3rd Complicated 4th Let’s Play 5th Grey Paper 6th Love & Dust 7th Pain

Note      : Finally, the next chapter special cast Super Junior’s Kyuhyun and EXO-M’s Chen has coming! Kkk~ 😉 Ini rada ancur karena saya ngetiknya di komputer orang dan saya ga sempet nyari riset. Ditambah lagi, notebook saya sedang rusak dan saya juga udah niat posting dari akhir bulan kemaren, tapi saya terlalu males buat ke warnet. 😥 Akaka~ Jadinya, harap maklum plis >.< /Ini apa?-_-/. Typo everywhere –maybe.Semoga aja suka dengan fanfiction ini. Don’t forget, give me a review please. Because, your review like oxygen. Happy reading, guys! ^^ Baca lebih lanjut

Love Note : 7th Pain

love note cover 4

© Aeri_Tamie’s Script Writer

Casts : Song Aeri; Kim Jongdae (EXO-M’s Chen); Cho Kyuhyun (Super Junior’s Kyuhyun); Shin Yeonjoo

Other Casts : You can find it in here ^^

Genre : Romance, Drama, Friendship, Comedy Rated : PG-17 Length : Chapter

Disclaimer : 20131025 © Aeri_Tamie

Previous Chapter :

1st Unexpected 2nd (Really) Unexpected 3rd Complicated 4th Let’s Play 5th Grey Paper 6th Love & Dust

Note      : The next chapter special cast Super Junior’s Kyuhyun and EXO-M’s Chen has coming! Kkk~ 😉 Ini sebenernya lebih panjang. Cuman karena saya punya patokan per chapternya, jadi ini dipotong. Wkwk XD Semoga aja suka dengan fanfiction ini. Don’t forget, give me a review please. Because, your review like oxygen. Happy reading, guys! ^^

*** Baca lebih lanjut